oursafeplace

Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Mijo - 28 februari 2013 21:03


(Bild härifrånSPOILERVARNING!  
Serien handlar om tonårskillen Scott McCall, som är en helt vanlig kille tills han en dag blir biten av en varulv i skogen. Han börjar då utveckla superkrafter inom bl.a styrka, hörsel och snabbhet. Scott får hjälp av sin bästa vän, Stiles Stilinski, med att dölja sin hemlighet och anpassa sig till sitt nya liv, han får även hjälp av en annan varulv, Derek Hale.


Bästa avsnittet: Svårt, alla är typ as bra, men jag tyckte avsnitt 12 var helt fantastiskt bra :) Det var så spännande och jag hade ingen aning om vad som skulle hända!


Bästa karaktären: Scott eller Allison! Älskar de båda. Så sjukt söta båda två och så snälla:)


Sämsta karaktären: Kate eller Jackson. Kate är ju bara helt sjukt elak och Jackson stör jag mig enormt mycket på. Han är liksom elak ibland, snäll ibland, men vet aldrig när han spelar.


Bäst i säsongen: Hm kan man svara liksom typ allt :D Den är verkligen grym. Jag gillar att det handlar om varulvar för en gång skull och att inte vampyrer är i fokus! Något annorlunda:)


Sämst i säsongen: Allison och Jackson. Gillar inte när han håller på med henne och när hon liksom ler till honom och bla  näää, då blir jag arg!


Övriga kommentarer: Jag älskar verkligen denna serien. Den är helt underbar. Den har liksom allt. Så sjukt spännande, men samtidigt söt, rolig, romantisk och sometimes a bit scary. Inte så man blir rädd men ändå ;) Den är inte heller så förutsägbar som vissa andra serier. Serien är även cool och jag vill bara se mer hela tiden. Detta är en MÅSTE serie :D


Betyg: 5/5


/Mikaela

TV

Presentation

Sök i bloggen

Omröstning

Vilken utav dessa komediserier tycker du är bäst?
 New Girl
 Vänner (Friends)
 How I Met Your Mother
 Cougar Town
 Everybody Loves Raymond

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards