oursafeplace

Direktlänk till inlägg 17 februari 2013

Melodifestivalen Deltävling 3

Av Mijo - 17 februari 2013 19:02

I deltävling 3 kollade vi faktiskt på programmet tillsammans :)

Denna gång kändes det som om Gina var ensam programledare med Danny som en underarbetare/medhjälpare. Men det är okej för oss båda, då Gina är så sjukt rolig. Jag (Mikaela) tycker Gina gör hela showen, vad är Danny i jämförelse? En rädd liten pojke som läser innantill all the time haha xD. Vi båda tyckte att programmet var bra i det stora hela, men däremot var mellanakten lite tråkig denna gång. Resultatet av kvällen blev däremot inte som förväntan, då favorittippade Amanda Fondell åkte ur :O


Bilden kommer härifrån


Såhär tyckte vi om kvällens bidrag!


1. Eddie Razaz – Alibi

Josefine: Lite Konstiga kläder. Helt okej låt, men känns inte så orginellt och därav inte så intressant.

Mikaela: He has really ugly clothes!!! Däremot hade bakgrundsdansarna coola kläder! Dansen och farten var bra och låten också. Men den var som så många andra och stack inte ut. Eddies blick var riktigt dålig, ingen artist i mina ögon!


2. Elin Petersson – Island
Josefine:
Inte så bra början, med de höga tonerna. Sen när gitarren kom blev det lite bättre, men inte tillräckligt. Låten var ganska tråkig. Sämst för kvällen.

Mikaela: Ingen melodifestival låt men ändå fin. Störde mig på att hon inte rörde sig ett enda steg under hela låten. En sån här låt vill jag inte se live, men kan lyssna till på spotify.


3. Ravaillacz – En riktig jävla schlager
Josefine:
Min första tanke var: tråkig kombination av personer till en grupp. Men det visade sig vara väldigt roligt faktiskt, haha ingen hit dock!

Mikaela: Roliga och sköna gubbar haha xD Sketa kul verkligen xD Men måste tillägga att sådana här skämtbidrag ska inte gå vidare som den gjorde, riktigt dåligt tycker jag!


4. Amanda Fondell – Dumb
Josefine:
Bra och annorlunda låt. Med Amandas röst och coola styling blir det mycket bra. Stör mig dock på hennes uttal i bland, men ändå bästa låten för kvällen :) Sjukt dåligt att hon åkte ut!! Hon förtjänade verkligen en plats i finalen...

Mikaela: Riktigt cool styling! Skön låt som jag gillar mycket. Den är unik och härlig att lyssna på. Ju mer jag lyssnar på låten, desto bättre blir den. Jag är besviken på svenska folket som inte röstade denna låt vidare, då jag ju mer jag tänker på det gärna hade sett denna låt tävla för oss i eurovision. Bästa låten för kvällen!


5. Martin Rolinski – In And out of Love

Josefine: Ganska dålig låt, som låter likadan som alla andra låtar han sjunger. Fult och löjligt scenframträdande (alltså de där glasburarna med personer i.) Nej, boring!

Mikaela: Hans låtar låter alltid likadant, så tråkigt! Den är inte dålig men jag gillar den inte heller. Inte ens scenframträdandet var speciellt. Med burar, aa när såg vi senast glasburar?? Hm aa kan ju undra ;) Sämsta låten för kvällen.


6. Caroline af Ugglas – Hon har inte

Josefine: Ingen artist som jag tycker om direkt och den här låten var inte bra. Bättre än "snälla, snälla", men nee tråkig!

Mikaela: Wierd, men någonting var ändå bra och det säger jag som verkligen inte gillar henne egentligen.

 

7. State of Drama – Falling

Josefine: Väldigt bra låt och en sjukt bra röst! En av de bästa i kväll och jag blev glad att den gick vidare :)

Mikaela: Den var jättebra. Helt enormt sjukt bra röst :D


8. Janet Leon – Heartstrings

Josefine: Bra låt och bra röst :)
Mikaela:
Blir avundsjuk, hon är så söt :O Haha, men låten var bra, härlig fart och bra dans. Ett plus är också att jag gillar Janet Leon, tycker hon är grym :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mijo - 21 april 2013 22:28

Förlåt att vi bloggar så lite. Det finns inte tillräckligt med tid för det tyvärr..Här kommer i alla fall veckans låt!   ...

Av Mijo - 12 april 2013 21:21

Av Mijo - 4 april 2013 21:43

Av Mijo - 1 april 2013 22:30

Hittade den här frågelistan om favoritpar hos seriedrottningen och jag som älskar listor var självklart tvungen att göra den också!   Välj 10 favoritpar (Utan inbördes ordning) 1. Peyton/Lucas, One Tree Hill   2. Michael/Sara, Pri...

Av Mijo - 31 mars 2013 22:55


Många serier har uppehåll för tillfället, så det blir bara en kommentar om TVD från mig, Josefine, den här gången. Hoppas alla har haft en bra påsk!    Katherine är tillbaka!! Trodde det skulle vara roligare att se henne igen än vad det va...

Presentation

Sök i bloggen

Omröstning

Vilken utav dessa komediserier tycker du är bäst?
 New Girl
 Vänner (Friends)
 How I Met Your Mother
 Cougar Town
 Everybody Loves Raymond

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards