oursafeplace

Alla inlägg under februari 2013

Av Mijo - 17 februari 2013 18:22

Så sjukt kul och chockerande vad som hände i glee avsnittet häromdagen, för kul för att inte nämna det xD

Asså kan inte fatta att Santana var med Quinn haha, så roligt var det, men jag gillade det. Det gjorde hela avsnittet bra och gav nog många ett chockerande face xD


    

   

 

(Bilder från http://www.tumblr.com/tagged/quinntana)


/Mikaela

TV
Av Mijo - 14 februari 2013 23:22

Dagen till ära tänkte jag, Josefine, lägga upp fem av mina favoritpar genom tiderna. Enjoy the love! 


 
Peyton och Lucas (One Tree Hill)
True Love Always..Ja, det är så sant. No matter what they always end up together again. Det är verkligen så, vilket jag är så glad för. De är så sjukt fina tillsammans och jag älskar bådas personligheter. Deras relation är verkligen äkta, djup och okrossbar. Åh, så fina...Jag är kär i paret, haha!


 

Michael och Sara (Prison Break)

Asså åh, så fiiiiiina! Älskar dem. Precis som Peyton och Lucas går de igenom många svårigheter under seriens gång, men kärleken till varandra finns alltid där och den blir bara starkare ju längre tiden går. De offrar allt för varandra, det kallar jag kärlek!!


 

Nathan och Haley (One Tree Hill)

Ett par som blev tillsammans och gifte sig i High School, men som håller ihop no matter what. Naley är verkligen always and forever. Ett starkare par finns nog inte. Trots alla prövningar de gått igenom har de alltid stått starka tillsammans och kärleken blir djupare för varje dag som går. De ger mig hopp om att evig kärlek faktiskt finns.



 

Brooke och Julian (One Tree Hill)

Jag har älskat Brulian sen första stund. De är så perfekta för varandra. Älskar att deras relation är så sexig och lekfull samtidigt som den är så otroligt djup och äkta. Julian förstod att Brooke tyckte det var jobbigt att lita på någon igen efter allt som hänt henne, men han gjorde så hon vågade släppa in någon igen. Hon hade sån tur som hittade just honom, för han är verkligen en underbar man och de båda förtjänar den kärlek de ger varandra. Båda är så bra på att uppmuntra och stötta den andra, vilket gör att de bara blir starkare och starkare både som individer och par. De är helt underbara. Åh, love, love love! 



 

Annie och Liam (90210)

Jag älskar detta paret mest på grund av att de började som vänner och att det sedan utvecklades till kärlek. Det är sådan kärlek som varar längst tror jag (ja, i verkligheten alltså för i 90210 varar ingen kärlek särskilt länge....). En partner ska vara ens bästa vän, som finns där i vått och torrt. Jag gillar att de är så ärliga mot varandra, även när det handlar om saker som man inte direkt är stolt över. De ser ju dessutom bra ut tillsammans. Förhoppningsvis blir de tillsammans igen nu i säsong 5!


Nu blev det många One Tree Hill, men det finns så sjukt många fina par i den serien så det är därför.. :) Bilderna kommer förresten från weheartit. 

TV
Av Mijo - 13 februari 2013 12:33

Snart kommer Josse hit! Ska bi kul och träffas, känns som de var ett tag sedan nu. Men det blir ju att jag inte har så mycket tid nu när jag pluggar!


Idag kommer bloggen förhoppningsvis uppdateras av gemensama inlägg, så håll koll efter det :)


Bild tagen på Öckerö i sommras/höstas någon gång. Jag längtar tills snön är borta nu och allt kan vara varmt och fint igen :)


/Mikaela

Av Mijo - 10 februari 2013 23:26

Dags för ännu ett inlägg om Melodifestivalen, som den här veckan hölls i Göteborg. Jag (Josefine) var på plats i Scandinavium och fick uppleva allt både bakom och framför kameran. Mikaela satt hemma i soffan, vilket på ett sätt nog var bättre för hon slapp de starka strålkastarna i fejjan och ibland hörde man dessutom inte vad programledarna sa , men ja upplevelsen live är ju ändå oslagbar förstås! Programledarna var lika grymma den här veckan och Gina och Danny kompletterar varandra väldigt bra. 


Bilden kommer härifrån


Här kommer då våra åsikter om veckans bidrag!



1. Anton Ewald - Begging
Josefine:
Först och främst så är han sjukt snygg och dansar otroligt bra! Sen låten, den var bra och helt klart en låt jag skulle vilja höra igen. Om man lägger ihop sång, dans och hans snygghet så var det det bästa bidraget för kvällen! 
Mikaela:
En jättebra, fartfylld låt med proffsiga dansare. Söt och charmig kille, men kanske borde byta stylist med tanke på håret. Bäst ikväll på grund av helheten.


2. Felicia Olsson - Make Me No. 1
Josefine:
Hon hade en bra röst, men låten var sådär. Vissa delar av låten var jättebra och andra inte så bra. 
Mikaela:
Ful klänning!!! Hon hade däremot en fin röst och låten var ok, men segt framträdande. 


3. Joacim Cans - Annelie
Josefine:
Den här låten var verkligen inte bra. Den kändes löjlig och hade dålig text. Väldigt konstigt steg i karriären att gå från Hammerfall till att sjunga solo med en sådan låt. Inte konstigt att resten av gruppen inte ville delta tillsammans med honom. 
Mikaela: Vart har jag hamnat? Inte 2013 i alla fall. Knäpp låt, men visst skrattade man ibland åt den kassa låten, de fula kläderna och det konstiga framträdandet. 


4. Swedish House Wifes - On Top of The World
Josefine:
Haha, först och främst måste jag säga att när gruppen gick till greenroom för att göra sig beredda på att gå i gången där man går innan framträdanet så tänkte jag. Va? Får de i Greenroom kakor nu, vad orättvist!! Haha, sen insåg jag att det var de som skulle uppträda. Men ja, till låten då som jag egentligen skulle skriva om. Den var helt ok. Refrängen var ganska svängig, men lite tråkig i verserna. Kändes lite löjligt med dansen och som jag sagt tidigare så är jag inget fan av grupper. 
Mikaela: Riktigt rolig ingång, haha! Bra låt och fartfyllt framträdande. Låten var trallvänlig, men lite töntig. Det var en riktig schlagerdänga, vilket jag gillar! 


5. Erik Segerstedt & Tone Damli - Hello Goodbye
Josefine:
Det var en väldigt fin låt och ett vackert framträdande där man verkligen känner att det är en duett och inte bara två som står och sjunger var för sig. Båda har bra röster och stylingen var också bra. Hade däremot föredragit att Erik sjöng låten ensam. Då hade det blivit perfekt! 
Mikaela:
Riktigt fin låt. Älskar hennes röst, sjukt fin! Det var enkelt, men ändå vackert. Tidningen gav den här låten 1 poäng, whaaaaaat?


6. Louise Hoffsten - Only the Dead Fish Follows the Stream
Josefine:
Det var en helt ok låt, men ganska tråkig i det stora hela. Blev chockad att den gick till final, men väldigt roligt för henne och hon var ändå värd en finalplats tycker jag! 
Mikaela: Weird låttitel, men annars en fin låt och hon har sjukt bra röst. 


7. Rikard Wolff - En förlorad sommar
Josefine:
Fy vad tråkig låt, ingen vidare röst och man hörde ju knappt orden han sjöng! Neej, håll dig till skådespeleri istället! Sämsta låten den här gången. 
Mikaela: Ronja-låten hahahaha (alltså låten som han introducerades med)! Dålig låt och röst. Tråkigt!!! Sämst för kvällen. 


8. Sean Banan - Copacabanana
Josefine: Åh, vad löjligt överdrivet framträdande och låten är INTE bra!! Visst var den lite smått underhållande då och då, men neee det räcker inte för att övertyga mig. Och hur kan man ens komma på låttexten, så skum. Under numret satt jag mest och blev halvt blind av alla starka lampor som lös rakt in i ögonen på mig. I så fall var hans låt förra året bättre, men den åkte ut och denna gick direkt till final!? Bläää..Ser inte framemot att se/höra den igen i finalen. 
Mikaela: Förra årets låt var bättre, men denna var ändå underhållande. Skön/rolig refräng, men kass vers! 

Av Mijo - 8 februari 2013 22:59

Såg precis det nya Glee-avsnittet, som var väldigt bra. Tycker det var roligt att Santana var med ganska mycket. Det kan ju bli intressant att hon ska flytta in med Kurt och Rachel, haha.


Tyckte Naya Rivera gjorde denna låten rättvisa.  Bättre än originalet faktiskt :)


/Josse

TV
Av Mijo - 7 februari 2013 14:54

Tänkte lägga upp en lista över kända personer som jag följer på Instagram (är 99 % säker på att det är de äkta personerna, men helt hundra kan man ju tyvärr aldrig vara...). Det är så roligt att följa kändisar där, för man får ju se bilder, vilket är mycket roligare än bara en text på twitter (även om man så klart kan ha bilder där också, men det händer ju inte varje inlägg, som på instagram). 


- Amanda Jenssen (sångerska): @amandajenssen 
- Amy Diamond (sångerska): @itsamydiamond
- Arielle Kebbel (90210, The Vampire Diaries): @ariellekebbel
- Ashley Tisdale (sångerska, High School Musical, Hellcats): @ashleytis
- Beyoncé (sångerska): @baddiebey
- Bryan Greenberg (One Tree Hill): @bryangreenberg
- Dakota Fanning (The Twilight Saga): @fanningdakota
- Darren Criss (Glee): @darrencriss
- Frida Sandén (sångerska): @fridasanden
- Ian Somerhalder (The Vampire Diaries): @iansomerhalder
- Jana Kramer (sångerska, One Tree Hill): @kramergirl
- Jennie Garth (Beverly Hills 90210): @jenniegarth
- Kate Voegele (sångerska, One Tree Hill): @katevoegele
- Lea Michele (Glee): @msleamichele
- Tristan Wilds (90210): @tristanwilds
- Matt Lanter (90210): @mattlanter
- Mimmi Sandén (sångerska): @mimmisanden
- Minna Karlsson (sångerska): @minnahkarlsson
- Molly Sandén (sångerska): @m0llys
- Sophia Bush (One Tree Hill): @sophiabush - min favorit!!
- Stephen Colletti (One Tree Hill): @stephencolletti
- Taylor Swift (sångerska): @taylorswift
- Bethany Joy Lenz (One Tree Hill, sångerska): @thebethanyjoylenz
- James Lafferty (One Tree Hill): @thisisjameslafferty
- Tyler Hilton (sångare, One Tree Hill): @tylerhilton
- Vanessa Hudgens (sångerska, High School Musical): @vanessahudgens
- Vanessa Williams (Desperate Housewives): @vwofficial
- Felicity Huffman (Desperate Housewives): @whattheflicka
- Zara Larsson (sångerska): @zaralarsson
- Zooey Deschanel (New Girl): @zooeydeschanel

/Josefine

Av Mijo - 6 februari 2013 18:24

Idag i skolan pratade vi om rädslor och vi skulle tänka över hur man skulle kunna göra om barnen blir rädda. Detta fick mig att tänka på allt man dagligen är rädd för. Jag har vart halvt panikslagen i två dagar när jag går ut i mörkret, för jag drömde en fruktansvärt jobbig mardröm häromdagen. Det är ju bara en sak man är rädd för, det kommer ju nya saker hela tiden. Hur ska man egentligen kunna säga till ett barn att allt är bra, när man själv är livrädd. Det känns bara så ironiskt. Jag är rädd för att dö. Jag är rädd för eld. Jag är rädd för att bli påhoppad på gatan. Jag är rädd att någon nära mig ska gå bort. Jag är rädd för att växa upp. Jag är rädd för att misslyckas. Jag är fan till och med rädd för att ha öppen källardörr när jag sover. Jag är rädd för... listan är evig, så hur ska jag kunna hjälpa ett barn att sluta vara rädd? Jag tänker att om man talar om för ett barn att vuxna också är rädda, så kanske det känns bättre på något sätt. Att liksom veta att man inte är ensam, ensam med en lång rad av rädslor. Livet har sina svårigheter, men jag tror att alla rädslor och svårigheter är där för en anledning, att lära och utvecklas som människa. Jag menar hur ska man kunna lära sig något om allt var så fruktansvärt enkelt. Jag ska utvecklas, jag ska äga mina rädslor och inte tvärt om. Jag säger bara att ingen, ingen, ingen rädsla kan stoppa mig, för jag kommer alltid att resa mig. Jag kommer alltid vinna över det som gör mig rädd, kanske är det de man ska lära ungarna, istället för en massa distrationer och allt sånt där som ändå ger tillbaka rädslan igen.

Säg det för dig själv, säg det högt! JAG kontrollerar min rädsla och INTE tvärtom!!!


 

/Mikaela

Av Mijo - 5 februari 2013 19:06

Haha sjukt skön reklamfilm asså xD



Kolla in den, det är så värt det :)


/Mikaela

TV

Presentation

Sök i bloggen

Omröstning

Vilken utav dessa komediserier tycker du är bäst?
 New Girl
 Vänner (Friends)
 How I Met Your Mother
 Cougar Town
 Everybody Loves Raymond

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards